PANINO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 58 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Panino. Meer weten? Ontdek meer

4 mei 2024 om 20:43 Lekkere hamburgers, maar eerder klein. Te weinig frieten bij een menu. En teveel zout op de frieten, dit best apart. Was op zich lekker, maar we hadden nog honger na de maaltijd. Jammer dat er geen saus bij de frietjes zit, moet apart besteld worden.
28 apr 2024 om 22:52 Was snel en super leuk
27 apr 2024 om 7:06 Burgers en frietjes waren weer lekker warm en krokant geleverd. Superlekker!
7 apr 2024 om 20:44 Lekker, vers, snelle levering, vriendelijke bezorger. Aanrader!
30 mrt 2024 om 19:41 Eten was heel lekker. Snelle levering! Vriendelijke bezorger. Voor herhaling vatbaar!
11 mrt 2024 om 16:25 Bestelling klopte niet, tomaat gevraagd & betaald ervoor (omdat het extra supplément was) maar niet gekregen. Saus zat op de verkeerde bestelling . Kleine portie in vergelijking met het bedrag.
6 mrt 2024 om 19:44 Gewoon goed
1 mrt 2024 om 21:44 Wij zijn redelijk kieskeurige eters dus bij deze mijn complimenten! Hamburger en frietjes waren bij levering zeer lekker. Wij bestellen hier zeker nog, tot binnenkort!
1 mrt 2024 om 21:12 Fantastisch! Super lekker, goede kwaliteit en snel geleverd. Vaak zijn ze sneller dan wat de website aangeeft. Op een vrijdagavond leverde ze binnen 40min wat wel knap is. De bezorgers zijn ook altijd heel vriendelijk.Ik raad deze zaak zeer sterk aan
1 mrt 2024 om 19:06 Heerlijk vers eten. Hedendaagse gerechten die in een authentiek jasje gestoken zijn. Geen gekke diepvries dingen! Het eten was owv drukte 15 min later, maar ze belden om ons op de hoogte te brengen. Fijne service!
29 feb 2024 om 9:21 Lekker gegeten vriendelijke bezorger Alleen vinden we het heel duur voor wat je krijgt zelfs ons kindje had niet voldoende